top of page

Condiții de plată, livrare și retur

I. Plată

Prețul afișat al produselor nu include TVA sau taxele de livrare. Acestea vor fi adăugate în ultimul pas al comenzii. Pentru a achita produsele comandate pe www.danger.ro vă punem la dispozitie următoarele opțiuni:

  • Plată numerar sau ramburs

  • Plată cu card bancar

  • Plată prin OP în contul SC DANGER SRL IBAN: RO96RNCB0053048575690001. Livrarea produselor se va face numai după intrarea banilor în contul nostru. Confirmarea plății poate dura între 24 și 48 de ore în funcție de procesarea plății între băncile implicate.

II. Livrare

Livrarea produselor se face pe întreg teritoriul României, în termen de 1-2 zile lucrătoare de la data primirii comenzii.
Livrarea se face prin curierat rapid sau flotă proprie, la adresa comunicată în comandă.

Costurile de livrare sunt de 19.00 Ron. Pentru comenzi mai mari de 600 Ron, livrarea este gratuită.

III. Retur

Conform legislației în vigoare – OUG 34/2014 revizuită – Ordonanța de Urgentă Guvernamentală privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Daca ați decis să returnați un produs, este necesar să ne comunicați decizia de returnare. Puteți face acest lucru folosind una din următoarele căi de comunicare:

• Prin email la danger@danger.ro;

• Prin trimiterea unei solicitări prin intermediul formularului de retur

 

Este necesar ca produsul returnat să ajungă la SC Danger SRL, str. Matei Corvin nr.21, 500449, Brasov în termen de maximum 14 zile calendaristice din ziua în care l-ați primit. Transportul produselor retur este în sarcina clientului și se poate face prin orice firmă de curierat.

 

Produsul returnat trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare

  • Să fie livrat în ambalajul/ambalajele originale

  • Să fie livrat cu aceleași măsuri de protecție în care a fost trimis de către vânzător

Produsele personalizate NU se returnează ​potrivit Ordonanței 34/2014, art.16, litera c). Este foarte important să alegeți mărimea produselor după tabelul prezentat la fiecare produs. Dacă aveți întrebări legate de alegerea mărimii, vă rugăm să condultați tabelele dimensionale de mai jos, să ne scrieți la danger@danger.ro sau să ne contactați la 0268 440 580.  

Tabel dimensiuni general

Tabel dimensiuni costume aluminizate

Tabel dimensiuni combinezoane protectie chimica

Tabel dimensiuni pelerine

Transportul de retur este responsabilitatea clientului. Rambursul contravalorii produselor (în afara de taxa de transport) se va face în cel mult 7 zile lucrătoare în contul menționat de client.

Formular retur

Vă mulțumim pentru mesaj! Vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmarea returului.

bottom of page